Altın kaplamalı kebap sonrası 'To-Keb Burger'

Altın kaplamalı kebap sonrası

Altın kaplamalı kebap sonrası 'To-Keb Burger'

Tokat'ta Furkan Yılmaz, gastronomiye bir lezzet daha kazandırdı. Yerel lezzetlerle hazırlanan ve 30 dakikada pişen To-keb Burger'i tanıttı.

Nurhan İÇMEZ - Tokat Haber / TOKAT (İGFA) - Tokat’ın tanınmış gurme kebap işletmecisi Furkan Yılmaz, dünya gastronomisine yeni bir ürün kazandırarak ses getirmeye devam ediyor.

Altın kaplama kebapla daha önce adından sıkça söz ettiren Yılmaz, bu kez yerel lezzetlerle hazırladığı "To-keb Burger" ile bir ilke imza attı.

To-keb Burger, Tokat’ın yerel mahsullerinden özenle seçilen patlıcan, domates, sarımsak, patates ve biber gibi malzemelerle, Karayaka kuzusu etinden hazırlanıyor.

Diğer hamburgerlerden farklı olarak, To-keb Burger’in hazırlanma süresi yaklaşık 30 dakika sürüyor. Bu özenli pişirme süresi, lezzetin doruğa ulaşmasını sağlıyor. Patatesler dahi 20 dakika boyunca özel yöntemlerle hazırlanıyor, böylece her bir bileşen büyük bir dikkatle sunuluyor.

Furkan Yılmaz’ın bu yeni lezzeti, dünya mutfağında dikkat çekmeye aday. Tokat'ın gurme kültürüne katkı sağlayan bu yenilik, şimdiden yerel ve ulusal basında konuşulmaya başlandı. Özellikle yerel ürünlerin gastronomiyle buluşması, bölgenin zengin tarımsal kaynaklarının değerlendirilmesinin bir örneği olarak görülüyor.


Haber Kaynak : İGFA

Hakim Pınar Demir Yılmazel, 7. Sınıf Öğrencisi Hafız Ahmet’in en büyük hayalini gerçekleştirdi

Adalet ve Medya Buluştu: Başsavcı Aydemir, Yeni Medya Derneği'nde

Başkan Sekmen, Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Arada

ETÜ'ye Başarı Belgesi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Erzurumspor Destek Açıklaması

Erzurum'da Sosyal Belediyecilik Projesi

Yaşlılara Evde Sağlık Hizmeti

Siber suçlarla mücadele için verilerini İnterpol'le paylaştı

Baltık ülkelerinde ihracatını artıracak

Dijital sergi furyası göz alıyor

'Mustafa'nın Ankara galasında çocuklar protokolde

Çocuğunuz 3 yaşından sonra çoğu sesi yanlış çıkarıyorsa dikkat!

Beylikdüzü “İngilizce Konuşma Kulübü” başladı

“Konya Kitap Günleri” heyecanı devam ediyor

Bahçeli'nin dileği: Cehennemde ebediyen yansın!